Феновете на постапокалиптичната поредица „Игрите на глада“ вече се радват

...
Феновете на постапокалиптичната поредица „Игрите на глада“ вече се радват
Коментари Харесай

Звезда от Еуфория влиза в предисторията на Игрите на глада


Феновете на постапокалиптичната поредност „ Игрите на глада “ към този момент се радват на дълго чакана вест. Предисторията на един от най-касовите филми - „ Балада за пойни птици и змии “ ще има своята екранизация, а в една от основните функции ще е звездата на сериала „ Еуфория “, актрисата Хънтър Шейфър, заяви списание „ Варайъти “. Трансджендър моделът и актриса ще извършва ролята на Тигрис Сноу, братовчедка и довереница на бъдещия президент Кориолан Сноу. Хънтър ще си партнира с Том Блайт и Рейчъл Зиглър в опита на студио "Лайънсгейт “ да върне към нов живот остарялата магия на Панем.



Премиерата на „ Балада за пойни птици и змии “ е на 17 ноември идната година, написа Българска телеграфна агенция.

В историята на писателката Сюзън Колинс Сноу живее в изключителна беднотия, само че с упоритостта да се трансформира в един от най-деспотичните властници. С наближаването на десетите годишни Игри на глада, Кориолан е назначен за наставник на Луси Грей Бейрд, непокорно момиче от Окръг 12.

От „ Лайънсгейт “ прибавят, че ще бъдем очевидци на гладиаторски сюжет.

Режисьор на предисторията е Франсис Лорънс, който режисира и „ Игрите на глада: Възпламеняване “, както и „ Игрите на глада: Сойка присмехулка “. Сценаристи на новата екранизация са Майкъл Арнд, писателката Сюзан Колинс и Майкъл Лесли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР