Феновете на наш елитен клуб скочиха ан шефа.Организираните фенове на

...
Феновете на наш елитен клуб скочиха ан шефа.Организираните фенове на
Коментари Харесай

Феновете на Берое към шефа на клуба: Плащай дълговете си и си тръгвай

Феновете на наш първокласен клуб скочиха ан шефа.

Организираните почитатели на Берое от Националния почитател клуб призоваха притежателя на клуба Ернан Банато да заплати задълженията, които е натрупал като подобен и да си потегля. Те сториха това преди конференцията на треньора Хосе Луис Ачиари през днешния ден.

" Искаме да зададем няколко въпроса към едно лице, което не участва през днешния ден - г-н Ернан Банато. Какво е финансовото положение на нашия тим? Истина ли е, че отговорностите на клуба надвишават три милиона? Той с какви отговорностите е продобил този клуб? Нашата информация е, че са били минимални. Защо базата е в такова положение? Какво се случва с школата? Защо с таксите, които плащат се покриват отговорности за стадиона? Какво се случва с този тим? Защо допуснахме един от най-перспективните ни юноши да избяга в тим от второто равнище на българския футбол? Защо не работи почитател магазина? Защо няма екипировка? Защо футболистите упражняват с подарени от почитателите тениски? 

Ние заявяваме, че смъкваме доверието си от господин Банато. Повече няма да поддържаме първия тим на Берое. Заставаме зад школата и треньорите на Берое. Ще поддържаме тях и дублиращия тим на Берое. Вярно ли е, че сметките на клуба са запорирани? Вярно ли е, че на 22.01 на стадиона ще пристигна арбитър реализатор? 

За начало няма да идваме на стадиона сигурно. Ние си имаме проект, който ще следваме. Доколкото знаем, не е плащано на охранителна компания, на пожарна и полиция. Не е плащано на доктори, няма лекарства в този тим. Господинът няма бъдеще в този тим. Много го търпяхме, доста извинения. Имаше гръмки обещания. Ние желаеме обикновено работещ тим. Това сега не е професионално и съответно. 

Нямаме нищо срещу треньора или някой от екипа. Искаме този тим да се ръководи съответно и да не бъде фалиран. Г-н Банато е споделил, че ще си пристигна в България до края на месеца. Надяваме се да има взаимна среща с кмета. Надяваме се да имаме достъп да тази среща и нещата да се възстановяват. Повечето хора в клуба на контракт не са взимали пари с месеци. Те могат да съдят клуба, само че са беройци и не го вършат. 

Да излезе и да каже какъв е проектът му за бъдещето. Задълженията са доста огромни. Варират над три милиона. Да погасява отговорностите си и да си отива. Ако искаше, досега щеше да е вложил. Нямаме действителна опция, само че няма да трупаме отговорности. Със сигурност тимът ще е по-добре в долна лига, само че няма да натрупа отговорности. Предпочитаме да си тръгне, с цел да не трупаме отговорности ", обявиха почитателите, представени от topsport.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР