Феновете на Love Island настояват Chloe Burrows да влезе във

...
Феновете на Love Island настояват Chloe Burrows да влезе във
Коментари Харесай

Тоби Аромоларан от ITV Love Island All Stars си спомня „голям инцидент“, докато описва раздялата на Chloe Burrows

Феновете на Love Island упорстват Chloe Burrows да влезе във вилата на All Stars, с цел да обясни върха за раздялата си с Toby Aromolaran.

28-годишната риалити звезда беше играч на „ Островът на любовта “ по време на седми сезон през 2021 година – и точно там тя се влюби в 24-годишния Тоби. Като двойка двойката се сблъска с провокации в романса си, до момента в който бяха във вилата, само че съумяха да стигнат до финала, където приключиха на второ място.

След това Клои и Тоби продължиха романса си отвън вилата на Love Island, когато се върнаха в Обединеното кралство, само че по-късно ненадейно се разделиха след една година връзка. Сега Тоби се завърна във вилата като един от състезателите на All Stars - и той дразнеше краха на връзката си с Клои.

В подиуми, излъчени в сряда вечерта, Тоби беше показан да седи с 25 -годишната Джорджия Стийл, която беше играч в сезон четири през 2018 година, и те разискаха предишното му разлъка. Джорджия попита: „ Какво в действителност се случи, да вземем за пример, защ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР