Феновете на Локомотив (София) очаквано изразиха недоволството си от срамната

...
Феновете на Локомотив (София) очаквано изразиха недоволството си от срамната
Коментари Харесай

Феновете на Локо Сф скочиха на собственика на клуба след фиаското срещу Левски

Феновете на Локомотив (София) предстоящо показаха недоволството си от срамната загуба на " червено-черните " от Левски с 0:6 в мач, игран на стадион " Георги Аспарухов ". 

Привържениците са на мнение, че резултатите в школата също са незадоволителни, а мъжкият тим играе със боязън и без воля.

За това те упрекват притежателя на клуба Иван Василев-Бозата, както и цялото управление.  През предходната акция отборът също позволи тежки домашен провали с 0:6 от ФК ЦСКА 1948 и 1:4 от Хебър (Пазарджик). 

Близкият до Боби Михайлов необут на Локо Сф Иван Василев-Бозата до неотдавна тръбеше насякъде, че с емаха от клуба, тъй като почитателите го плюят след загуби. Явно обаче думите му са били единствено прав в очите и няма желание да продава клуба.

Ето какво се споделя в позицията на уеб страницата lokosf.info:

" Благодарим, че остана с цел да ни радват сходни " игри ". През 2015 година ти повярвахме когато даде обещание, че ще възродиш школата и ще пораства Локомотивски дух.

Днес на ДЮШ им викат таксаджиите, не играят в никоя Елитна група и губят с разгромни резултати, а " мъжкия " тим играе със боязън и без воля записвайки срамни резултати като днешното 6:0. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР