Феновете на Левски от Blue Domination използваха страницата си във

...
Феновете на Левски от Blue Domination използваха страницата си във
Коментари Харесай

Фенове на Левски призоваха за пълен стадион срещу Локо

Феновете на Левски от Blue Domination използваха страницата си във Facebook, за за призоват всички последователи на " сините " да бъдат на стадиона за първия пролетен мач на тима от efbet Лига против Локомотив (Пловдив) на 19 февруари. Дата е значима, тъй като на нея означаваме 150 години от гибелта на Васил Левски, тъй че последователите могат да съчетаят поклонението пред паметника на Апостола с посещаване на мача по-късно.

Ето какво написаха от Blue Domination:

Здравейте, левскари.

Този пост ще бъде по - специфичен и поради това се надяваме да му обърнете внимание.От 2 години насам ситуацията в нашия клуб е безусловно ден за ден.Това накара последователите на Левски да се обединят в името на акцията " Левски е безконечен " и дружно по всички вероятни канали да способстваме за финансовата непоклатимост на клуба ни и настрана да върнем всеобщо всички сини сърца на трибуните, там където им е мястото.Ако би трябвало да сме почтени в България от дълго време нямаме база за съпоставяне.Последните години макар, че са тежки и макар всички разтърсвания, загуби и проблеми, нямаше мач на Левски без да бъде посетен от хиляди..Буквално разликата с другите водещи тимове в България, с футболистите им за милиони, с последните им шампионски години и с участията им из Европа, не сподели никаква интензивност в техните последователи.

Докато на Герена се стичаха хиляди, а гостуваше ли Левски някъде из България, то това се превръщаше в същински празник.За следващ път показахме, че не го вършим за никого другиго и поради нищо друго, с изключение на поради това, което сърцата ни усещат - безрезервна ЛЮБОВ! И поради тези след нас! За нашите деца! За да имаме какво да им ЗАВЕЩАЕМ един ден! Идва един извънредно значим ден за синята общественост, а точно 19 февруари. Денят, в който опрощение за това, че не сте съумели да дойдете, ще звучи повече от НЕСЕРИОЗНО и безхаберно.Съботен, безоблачен и почивен ден, билети във всевъзможен ценови диапазон, първи формален мач за годината в нашия храм, начален старт на акцията и още по - специфичен ден, обвързван с патрона ни. Ако подвига на Левски ни е научил на нещо, то в този момент е момента да го покажем.Сега е момента отговорността, постоянството и идеалите, които пазим години наред, да ни изкарат от домовете! Знаем на какво сте способни..Поклон пред делото пред паметника на Васил Левски и всеобщо шествие към Герена по-късно!ТИ СИ ЛЕВСКИ! БЪДИ ТАМ! СЪС СЕМЕЙСТВОТО, С ПРИЯТЕЛИТЕ, СЪС СИНЬОТО ШАЛЧЕ И С НАДЕЖДАТА, КОЯТО ТЕ ДЪРЖИ ЖИВ ДЕН СЛЕД ДЕН!

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР