Феновете на Левски изразиха бурно недоволството си от новото партньорство

...
Феновете на Левски изразиха бурно недоволството си от новото партньорство
Коментари Харесай

Фенове на Левски скочиха на ръководството: Рекет, алчност, срамота!

Феновете на Левски показаха бурно недоволството си от новото партньорство с InStatTV. Привържениците бяха неприятно сюрпризирани, когато след регистрация в уеб страницата, се оказа, че би трябвало да заплатят сумата от 10 лв. с цел да следят контролата с 11-тия във Втора лига - Созопол.

На формалната страница на клуба във " Facebook " бързо се събраха стотици отрицателни мнения по отношение на управлението и самото приложение. ТОПСПОРТ ви предлага единствено част от тях:
 Левски - Созопол 1:1 в контролна среща
Левски не съумя да победи 11-ия във Втора лига, вратар отчая „ сините “

Грандът направи 1:1 със Созопол на „ Герена “

Владимир Барбутев: Голяма излагация с това " новото " приложение за гледане. Кой измисли тази чутовна тъпота?

Атанас Миланов: След мача някой виновен фактор да изясни, за какво лишихте десетки хиляди последователи от това да гледат мача! И без да се пробутват нелепости от вида, че се пособие...помагаме по всевъзможен метод - купуваш виртуален билет и не гледаш и мача даже! Обяснете го на възрастните, децата и на хората които живеят отвън София!

Андрей Сарвански: Толкова пари съм дал виртуален билет купих и отново не мога да виждам мача.

Миглен Кръстев: Абе може ли такава глупава и недомислена постъпка по отношение на почитателите!!! Отблъсквате най-големия си донор и прецаквате набралата скорост акция!

Георги Георгиев: Много неприятно го направихте за нас почитателите. Ние по всякакъв начин събираме средства да оказваме помощ на клуба и най-малко заслужавахме да гледаме гратис. А в този момент вместо да помогнем с виртуален билет ще би трябвало да го дадем парите да гледаме мача. Необмислено съгласно мен.

Христомир Паралесов: Ще ме извинявате, само че 10 лева за контрола със Созопол няма по какъв начин да дам. Това партньорство е обречено на крах.

Иван Терзийски: Статистика? Кажи почтено. 10 лв. за контрола с некво смешно тимче. Хелоу, тези 1,2 млн. да не секнат внезапно? Срамота. Подкрепяме ви толкоз време и в този момент тесла. Супер ТЪПО!!!

Атанас Жегов: Сега да разбирам, че без значение от това че сме събрали 1 млн. лв. като подаяние, вие желаете да ни цакате и с 5 евро за контрола, страшна признателност. Намирисва на лакомия, нещо като рекет към този момент става.
 Левски разгласи ново партньорство
Левски разгласи ново партньорство

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР