Феновете на Индиана Джоунс се настройват за петата част от

...
Феновете на Индиана Джоунс се настройват за петата част от
Коментари Харесай

80-годишният Харисън Форд отново влиза в ролята на Индиана Джоунс

Феновете на Индиана Джоунс се настройват за петата част от поредицата. Докато чакат премиерната дата, могат да чуят какво мисли за героя си Харисън Форд.

Харисън Форд твърди, че е " фантастично възрастен човек като него да се снима в екшън филм ". 80-годишният артист поставя фамозната си кафява федора за пети път в " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ". За него е било значимо да изиграе един от обичаните си персонажи на този стадий от живота си.

 
Да, бях окуражен да включа тази част от живота му, както и по-ранните филми, които направихме и които се концентрират върху неговата младост, жизнеспособност, активност. А в този момент той е по-стар и това му проличава. Смятам, че е фантастично да имаш по-възрастен човек в екшън филм, с цел да го видиш по какъв начин се пробва да бъде същият, какъвто е бил преди, само че това е невероятно... Той е физически персонаж. Когато не може да прави, което е правил преди, той би трябвало да се върне към други запаси, с които разполага. Интересно е да се види развиването на този воин.
Харисън Форд – артист

" Индиана Джоунс и реликвата на ориста " наблюдава приключенията на известния археолог в конфликта му с някогашен нацист, станал инженер в НАСА. Залогът е задача до Луната. Инди би трябвало да открие часовник, който трансформира времето и това може да пренапише историята.

На героя оказват помощ неговата кръщелница Хелена (в ролята Фийби Уолър-Бридж) и приятелят й Теди (Итън Айзидор).

Злодеят се играе от датския артист Мадс Микелсен. Премиерата на кино лентата в Съединени американски щати и България е на 30 юни. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР