Феновете на Черно море почетоха паметта на легендарния треньор на

...
Феновете на Черно море почетоха паметта на легендарния треньор на
Коментари Харесай

Феновете на Черно море почетоха паметта на Никола Спасов

Феновете на Черно море уважиха паметта на именития треньор на " моряците " Никола Спасов, който умря на 23 ноември 2020 година Националният фенклуб на " моряците " провежда реверанс пред паметника на " Адмирала " до стадион " Тича ".

Привържениците се събраха пред монумента на Спасов в 19:13 часа, като възпламениха факли и се поклониха пред своя любим. На поклонението участва и актуалният треньор на Черно море Илиан Илиев, помощникът му Петър Костадинов и шефът на школата Станислав Стоянов.

Както е известно Спасов е най-успешният ментор на " моряците ", като под негово управление Черно море за първи завоюва Купата на България и Суперкупата на страната и за повторно приключи на трето място в елитното състезание.

Под управлението на Спасов " моряците " играха за първи път в Европа, като в героичен мач в Щутгарт 7 минути не им доближиха да влязат в групите на УЕФА, в този момент Лига Европа. Черно море водеше с 2:0 до 83-тата, само че немците съумяха да изравнят.

Освен това Никола Спасов остана в сърцата на " зелено-белите " почитатели и с това, че под негово управление Черно море записа най-голямата победа в историята на Варненското дерби - 5:0 против Спартак.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР