Феновете на чалгата са в шок, а мнозина ронят сълзи

...
Феновете на чалгата са в шок, а мнозина ронят сълзи
Коментари Харесай

Разтърсващо: Краят на Митко Димитров - Пайнера шокира всички!

Феновете на чалгата са в потрес, а мнозина ронят сълзи по тази причина, че една ера си отива. Краят на Митко Димитров - Пайнера накара едни да скубят коси, а други да избухнат в несдържана наслада и крясъци " Ура! "...

Не, на самия човек му няма нищо - жив и здрав да е, просто Пайнера стана на 72 години и реши да вдигне ръце от компанията си. Решението в действителност е взето много от дълго време като източници разкриха, че инж. Димитров не е стъпвал в компанията си с месеци, даже година.

Той се вясвал все по-рязко и тотално загърбил компанията, която сътвори преди толкоз години и която го направи милионер. Но... всяко нещо с времето си, както настояват мъдреците и Пайнера е схванал това чудесно. Все отново има бизнес усет индивидът.

Припомняме, че още от дълго време от него се махнаха най-големите му звезди като Десислава, Галена, Есил Дюран, Андреа, Емилия, Малина, Камелия, Ивана и още, и още други известни имена. Самият поп фолк от дълго време не е това, което беше, а премиите на компанията от дълго време станаха просто някакви треторазрядни номинацийки.

В момента Пайнера си гледа кефа и живота в огромната си къща, като обича да пътува и да се радва на заниманието си - риболова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Пайнер Митко Димитров Пайнера Митко Димитров пайнера Андреа Галена Малина Камелия Ивана Емилия Есил Дюран Десислава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР