Пиърс Морган започна живота си като постоянен YouTuber днес, като

...
Пиърс Морган започна живота си като постоянен YouTuber днес, като
Коментари Харесай

Пиърс Морган каза „тъжно сбогом“ на „загиналата“ TalkTV в последния ден, когато стана постоянен YouTuber

Пиърс Морган стартира живота си като непрекъснат YouTuber през днешния ден, като сподели прочувствено довиждане на затворената TalkTV.

Наземният ефирен канал е на път да бъде изваден, откакто притежателят на News UK Рупърт Мърдок го извади от ефир единствено две години след стартирането му. Този ход идва, откакто Пиърс напусна и реалокира своето нецензурирано шоу в платформата за онлайн стрийминг за непрекъснато.

Пиърс отдаде респект на затворения канал и сътрудниците си в X, като написа: „ Казвам тъжно довиждане на някои топ продукции личен състав от към този момент починалата @TalkTV.. всички те бяха брилянтни, толкоз професионални и лоялни. Но бих желал особено да благодаря на @timcarrfm @chloeoakes1 и Ингрид Джаспър за това, че са страхотни в работата си и страхотни хора също. "

Каналът влезе в заглавията, когато Пиърс направи залог от £1000 с министър-председателя Риши Сунак, когато беше настояван да може да депортира търсещи леговище в Руанда преди идващите избори., ход, който беше разказан като " звук...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР