Феновете на Берое изразиха своята позиция относно решението на държавата

...
Феновете на Берое изразиха своята позиция относно решението на държавата
Коментари Харесай

Феновете на Берое излязоха на протест и попитаха: тези 4-5 млн. лева ли са проблемът на държавата?

Феновете на Берое показаха своята позиция по отношение на решението на страната да спре финансирането на клуба, което се осъществяваше от “ТЕЦ Марица изток 2”.

На проведения през днешния ден митинг имаха опция да се изкажат всички искащи последователи. Те направиха обиколка в града по Аязмото, като се стопираха пред редица държавни и общински институции.

Ето какви бяха част от техните думи:

“Оказа се, че казусът на страната са тези 4-5 млн. лв.. Стара Загора има два пъти повече онкоболни от други градове. Поради тази причина се сътвори концепцията за този план - да се финансира спорта в Стара Загора за по-здрави хора. А най-популярният спорт е футболът”, съобщи последовател на заралии, който съобщи, че се бори с онкологично заболяване.

“Централната власт няма да затрие емблемата на града и една от емблемите на българския футбол. Няма да сложим тире, точка или запетайка”, добави различен.

“Ако не бъдем чути, си резервираме правото да предприемем по-твърди ограничения. Надявам се идващия път да сме най-малко толкоз, колкото сме днес”, прикани трети ентусиаст.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР