Феновете на американската телевизионна комедия Приятели“ ще имат шанса да

...
Феновете на американската телевизионна комедия Приятели“ ще имат шанса да
Коментари Харесай

Сценариите на „Приятели“, обявени за търг, след като бяха открити в кофата на телевизионно студио преди 25 години

Феновете на американската телевизионна комедия „ Приятели “ ще имат шанса да наддават за истински сюжети от хитовото шоу на търг – откакто бяха открити в кофа за отпадък преди 25 години. Сценариите за The One With Ross's Wedding Part I и II – два от най-известните епизоди в историята на шоуто – трябваше да бъдат унищожени след фотосите през 1998 година

Но те бяха открити инцидентно в кошче на лондонско телевизионно студио от някогашен чиновник, който от този момент ги държи в чекмеджето до леглото си. Продавачът признава, че съвсем е изхвърлил инцидентно частите от историята на ситкома, защото „ не е бил огромен почитател на Приятели “, само че ги е намерил още веднъж по време на почистване, до момента в който се мести.

Сценариите са били дават оценка от £600-£800, само че биха могли да донесат доста повече, когато отидат на пазара в Hanson Ross в Ройстън, Херц., на 12 януари. Продавачът, който желае да остане неизвестен, е работил във Fountain Studios, Wembley, където двата епизода на Приятели бяха снимани.

За...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР