Феновете, които нямат билет за двубоя между ЦСКА 1948 и

...
Феновете, които нямат билет за двубоя между ЦСКА 1948 и
Коментари Харесай

Полицията призова феновете без билет да не ходят на мача "ЦСКА 1948" - ЦСКА

Феновете, които нямат билет за дуела сред " ЦСКА 1948 " и ЦСКА не трябва да посещават региона на стадиона в Бистрица в неделя. Това прикани полицията на конференция по отношение на идния дуел.

Двата отбора се срещат в неделя от 16.45 ч., а в последните дни се разясняваше доста къде би трябвало да се играе мачът. От ЦСКА желаеха да бъде изместен на Националния стадион " Васил Левски ", който може да одобри повече почитатели..

Преди ден от, че мачът е рисков и са изказали мнение той да бъде на " Васил Левски ".

" Единствено в компетенцията на БФС е да реалокира срещата ", сподели старши комисар Георги Алексиев заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР).

Алексиев изясни, че потенциалът на стадиона и регионът, в който е ситуиран, е непълен да поеме огромна група от хора. " От Министерство на вътрешните работи е преценено, че срещата е с висок риск от нарушение на публичния ред и сигурността на жителите ", добави зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Той изясни, че позицията на полицията е изказана на взаимна среща с представители на БФС, като са изпратени и публични писма до съюза.

" Апелирам към почитателите - ненужно е да идват в региона на стадиона, в случай че нямат закупен билет ".

Той напомни, че билети няма да се продават на място на стадиона, тяхната численост е лимитирана и към този момент отпусната на клубовете.

По думите му доводите на БФС футболната среща да се организира на този стадион са, че би трябвало да има равнопоставеност, защото и други тимове са били " посетител " на стадиона в Бистрица. Старши комисар Алексиев означи, че е имало и други случаи, при които БФС не се е съобразявал с мнението на полицията, че срещата е високорискова.

" Отговорността по отношение на запазване на публичния ред е наша, ние ще си свършим работата и ще действаме по закон ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР