Фенове на Локомотив (Пловдив) изпратиха писмо до БТА, чрез което

...
Фенове на Локомотив (Пловдив) изпратиха писмо до БТА, чрез което
Коментари Харесай

Фенове на Локо с писмо до Камбуров: Мартине, върни се! Клубът има нужда от теб и ти от него!

Фенове на Локомотив (Пловдив) изпратиха писмо до Българска телеграфна агенция, посредством което приканват легендата на клуба Мартин Камбуров да се върне. То е подписано от над 70 ентусиасти. " Локомотив има потребност от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има потребност от Локомотив " - това е заглавието. Надеждата на хората е Марто да се разбере със притежателя на клуба Христо Крушарски и да се завърне вкъщи.

Ето писмото:

" Локомотив има потребност от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има потребност от Локомотив

Преди към десетина дни спор сред притежател и футболист докара до напускането на последния. Нищо по-естествено и надали би имало такова значение, в случай че се отнасяше за " някакъв футболист ". Но тима напусна Мартин Камбуров - Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, индивидът, трансформирал се в емблема за Локомотив! Човекът, носил наслада, горделивост, незабравими прекарвания за " черно-бялата " аудитория толкоз години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с Ботев!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!! Не, това е неуместно, безумно и неуместно!!! Затова призоваваме:

Мартине, преглътни горчилката и страстите и в името на Локомотив и хилядите последователи, които те обичат, се върни в тима! Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си! Ти си необходим на Локомотив и Локомотив е необходим на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте " Капитана на кораба " и това е несъмнено! Като умел и зрял началник чакаме да деянията разсъдък, предвидливост и схващане и да върнете Мартин Камбуров! Хората ще оценят по достолепие този жест! ".

 Мартин Камбуров остава в Първа лига поради върховете
Мартин Камбуров остава в Първа лига поради върховете

Нападателят ще продължи да играе в родния хайлайф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР