Феноменът на страховитите клоуни, тръгнал от САЩ, стигна и до

...
Феноменът на страховитите клоуни, тръгнал от САЩ, стигна и до
Коментари Харесай

Феноменът на страховитите клоуни от САЩ стигна до Израел

Феноменът на страховитите клоуни, тръгнал от Съединени американски щати, стигна и до Израел. Полицията заяви, че наскоро е арестувала десетина младежи, които носели маски, с цел да плашат минувачите, предава Франс прес, представена от Дарик.

Увеличили са се случаите на хора с клоунски маски, които тероризират минувачите по улиците или парковете. Понякога те размахват играчки, наподобяващи на хладни оръжия. Медиите оповестиха за 10-годишно момиченце, нападнато предходната седмица в град Беер шева. Младежи, облечени като клоуни, я напръскали с пикантен спрей.

Полицията заяви, че е арестувала доста такива неприятни шегаджии. Полицията твърди, че има нулева приемливост към сходни практики. Предупреждението обаче наподобява нямаше упования резултат. Сред арестуваните са двама 14-годишни години, заяви полицейският представител Мики Розенфелд.

" Полицията продължава да взема ограничения за отбрана на публичните места и за отбягване на други произшествия ", сподели той. Розенфелд акцентира, че причинителите се пробват да плашат, а не да предизвикват вреди. Силите на реда обаче се притесняват, че шегите им може да свършат зле.

Палестинци постоянно правят набези с нож в Израел и доста жители носят оръжия, по тази причина има заплаха минувачите да повярват, че в действителност са обект на атентат и да отвърнат на нападението. " Саморазправата е изрично неразрешена ", се акцентира в официално съобщение на полицията.

В град Беер шева смешник е получил удар с нож от жител, който се опитал да изплаши, оповестяват медиите. Кметът Рувик Данилович прикани младежите да не се занимават с сходни занимания, предупреждавайки, че те могат да бъдат доста рискови. Министерството на образованието прикани учителите да изслушват възпитаници, които станат жертви на злонамерени клоуни.

За феномена на злокобните клоуни беше обявено през август предходната година в американския щат Южна Каролина. По-късно сходни случаи се появиха и в други щати на Съединени американски щати, както и в Канада, Европа, Южна Америка и Австралия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР