Феноменалната българска пророчица Ванга има дарбата да вижда в миналото

...
Феноменалната българска пророчица Ванга има дарбата да вижда в миналото
Коментари Харесай

Ванга разкрива кърваво убийство: Сестра ти е изгорена от собствения си мъж! 

Феноменалната българска пророчица Ванга има дарбата да вижда в предишното и да предсказва бъдещето с акуратност, която и до през днешния ден не е обяснена от науката.

В Държавния списък се пазят документи, от които излиза наяве, че сляпата ясновидка от Петрич е имала способността да вижда в съзнанието си подиуми на брутални закононарушения, осъществени преди години, както и да разкрива истината за човешки драми, белязали доста почернени фамилии.

" България Днес " получи достъп до изследванията на американските изследователки Лейла Острандер и Лин Шрьодер, които посещават нашата страна в края на 60-те години, за се опитат да разкрият истината за Ванга. Журналистките получават подпомагане и поддръжка за работата си от специалистите от Института по сугестология, които години наред изследват фамозния пророк.


" Учените, които са изследвали Ванга, споделят, че тя е " почтена жена " - пишат в проучването си Острандер и Шрьодер. - Надарена и интелигентна, тя е една от огромните живи ясновидки. "

Американките основават близки контакти с българските експерти и споделят някои от диалозите си с тях. " Често пъти Ванга е доста натъжена поради това, което вижда в бъдещето на хората, които я посещават. " Това споделя един от учените и добавя: " Нейната заложба я прави нещастна. Но въпреки това, тя не може да живее по различен метод. Не може да спре. Съзнанието, че е помогнала на някого, че тя не е една ненужна сляпа жена, наподобява, й дава сили. Така съумява да понесе тежестта от виденията за гибел, заболявания, убийства, разрушени домове. Много постоянно тъкмо това са историите, които носят със себе си хората, прекрачили прага на нейния дом. "


Острандер и Шрьодер попадат на някои доста забавни случаи, свързани с дарбата на Ванга да разкрива истината за закононарушения и изчезнали хора.

В Държавния списък се пазят хиляди страници с документи за Ванга
В Държавния списък се пазят хиляди страници с документи за Ванга
" Един ден при Ванга пристигнала жена, която желала да научи истината за гибелта на своята сестра. Петнадесет години по-рано дамата била открита изгорена. Но какви са били действителните събития към нейната крах?

" Сестра ти е била убита от личният си брачен партньор. " Това споделила Ванга и траяла: " Той е съумял да си обезпечи подправено оправдание. Милиционерите са му повярвали, че по време на закононарушението се намирал в София, а не на мястото, където е осъществено убийството. " Ванга се оказва права. По-късно килърът е бил оголен, въпреки и след толкоз доста години.

Американските изследователки описват и за различен случай, в който ясновидката оказва помощ за разкриването на закононарушение.

" От своята дребна къщурка в Петрич Ванга дава на българските гранични патрулни двойки информация, която им оказва помощ да заловят сериен палач. Престъпникът е бил търсен от управляващите за седем убийства. "

Някои от историите, споделени в дневника на Острандер и Шрьодер, са почтени за разказ. Една от тях е на Борис Гуров. В годините по време на Втората международна война той е земеделец на междинна възраст. Гуров търси помощ от Ванга за своя липсващ брат на име Никола. Никола се е изпарил без диря през 1923 година, когато бил на петнадесет години. Родителите му го търсели на всички места, само че без триумф... Тази неопределеност не дава мира на Борис. Може ли Ванга да му каже какво се е случило на Никола?

" Виждам го. Той е жив! "

Това са думите на Ванга, която по-късно дава още детайлности.

" Виждам твоя брат Никола в един огромен град в Русия. Израснал е там. Никола е теоретичен служащ, само че в този момент е заложник на германците. Той е в лагер. Не се безпокой, тъй като ще се завърне при започване на пролетта. Ще го познаеш по сивата униформа. Никола ще носи два куфара. "

Всичко това било доста необичайно за Борис. Гуров не можел да одобри мисълта, че неговият загубен брат Никола е станал руски теоретичен служащ. А още по-малко това, че сега се намира в концентрационен лагер. " Борис бил уверен, че в никакъв случай няма да научи истината за изгубения си брат Никола - пишат американските изследователки. - Разказал на фамилията си за предсказанието на Ванга. Но не вярвал, че ще се трансформира в действителност. Два месеца по-късно, в една пролетна заран, чужд мъж се спрял пред къщата на Борис. Носел два куфара. Никой в селото не познавал странника. Човекът бил чужд и за Борис. Но когато Гуров излязъл да приказва с пасажера, се случило знамение. Това бил Никола! По-малкият брат се бил завърнал след съвсем двадесет години неявяване. Никола удостоверил думите на Ванга за ориста му. В Русия учил и приключил инженерна компетентност. Когато почнала войната, Никола бил мобилизиран в Червената войска. Но попаднал в плен на германците. В лагера Никола съумял да убеди немците, че е българин. По това време България била формален съдружник на Германия. Нацистите го освободили и Никола се върнал в родния си край. С два куфара и със своята сива пленническа униформа... "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР