Фенклубът на Локомотив Пловдив настоява за спешна среща с министър-председателя

...
Фенклубът на Локомотив Пловдив настоява за спешна среща с министър-председателя
Коментари Харесай

Феновете на "Локо" Пд: Напрежението ескалира, искаме среща с Борисов

Фенклубът на " Локомотив " Пловдив упорства за незабавна среща с министър-председателя Бойко Борисов. Причината за това е, че последователите на " черно-белите " не са удовлетворени от това, че страната е подготвена да дострои стадион " Христо Ботев ", а за стадион " Локомотив " не са планувани средства.

" Базите в Пловдив са в доста неприятно положение. На стадион " Локомотив " през 2004 година падна цяла естрада. Веселин Марешки даде обещание пред 2500 фена да направи естрада " Бесика ", само че не го направи. Затова ще желаяме от премиера, в случай че не може да стане стадион " Пловдив ", то тогава колкото пари се дадат за стадион " Христо Ботев ", то толкоз да се дадат и за стадион " Локомотив ", безапелационни са почитателите на " смърфовете ".

" В сряда бяхме 200 индивида с 200 коли. Можеше да блокираме града, само че след диалози с полицията взехме решение да не го вършим и да спазим положителния звук. Затова първо желаеме среща с Бойко Борисов. Искахме среща сред почитатели на " Локомотив ", " Ботев ", представители на Общината и страната, само че такава не се състоя ", споделиха още ентусиастите.

" Ние не сме срещу да се построи стадион " Христо Ботев ". Нека се знае. Но щом ще се оказва помощ на единия клуб, дано се помогне и на другия. Ние не считаме, че страната е длъжна на никой. Но щом е решила да обърне лице към спорта, дано тогава да се гледа най-разумното нещо, а точно създаване на стадион " Пловдив ". Нямаме проект, какво ще предприемем, в случай че не бъдем чути. Много е елементарно да блокираме кръстовища и да кажем: " Искаме стадион ". Всичко зависи от желанието на страната, по тази причина желаеме и среща. Кметът сподели, че финансирането ще е държавно и той ни препрати към премиера. Да, може да се стигне до митинги, тъй като напрежението ескалира и за това е добре този въпрос един път вечно да се реши ", допълниха почитателите на " Локо ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР