Фенклубът на Локомотив (Пловдив) изразиха позицията си относно мелетo на

...
Фенклубът на Локомотив (Пловдив) изразиха позицията си относно мелетo на
Коментари Харесай

От фенклуба на Локомотив (Пд) твърдят, че са били жертва на провокация

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) показаха позицията си по отношение на мелетo на стадион " Българска войска “ нощес преди мача с ЦСКА София.

Ето цялото известие:

" Фенклуб „ Локомотив Пловдив “ показва възмущението си от организацията на футболната среща сред ЦСКА София и Локомотив Пловдив.

На всички е ясно, че тази среща е с по-особен заряд и е определяна от БФС като рискова. На всички, може би с изключение на на виновните за организацията ѝ лица от отбора-домакин, които са задължени да обезпечат задоволителен брой чиновници на реда, с цел да се обезпечи безпроблемното ѝ протичане.

Преди началото на мача на стадиона нямаше нито един служител на реда. Нито един! Очевидно забелязали това, шепата последователи на домакините в бранш А започнаха провокативни дейности по адрес на нашата аудитория. А когато има провокация, има и ответна реакция!

И тук си задаваме въпроса: инцидентно ли през вчерашния ден преди началото на мача нямаше нито един служител на реда, та да могат феновете от отсрещния бранш да прекосят необезпокоявано целия стадион? И като че ли инцидентно служебният инвентар на почитателите на домакините – метли, весло за сняг, валяци за боядисване, лопати – влезе в приложимост.

Случайно ли сервилни публицисти, минути откакто всичко утихна и срещата стартира, „ осведомиха “, че Стойко Сакалиев, в качеството си на длъжностно лице, е „ ударен от седалка “, до момента в който от фрагментите се вижда, че се намира в тунела, от който излизат играчите. Освен, несъмнено, в случай че не е бил на първа линия, където не видяхме да има опити за укротяване от който и да било от страна на домакините.

А останалото е история и ще влезе във футболния фолклор. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР