Фенклубът на футболния ЦСКА-София Сектор Г призова за оставки и

...
Фенклубът на футболния ЦСКА-София Сектор Г призова за оставки и
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА-София: Времето на Петрович и Стоилов изтече

Фенклубът на футболния ЦСКА-София " Сектор Г " прикани за оставки и промени след незадоволителното начало на сезона на " алените " в Първа лига в оповестена позиция във Facebook.

" Червените " стартираха по традиция с огромни абмиции, само че след загубата от Берое в неделя в Стара Загора с 1:2 заемат четвъртото място, като към този момент изостават на 8 точки зад водача Лудогорец и на 7 точки зад втория Левски след 11-ия кръг от конкуренцията.

Ето декларацията на последователите без редакторска интервенция:

" Ден откакто загубихме в Стара Загора против " Берое " за пръв път от 29 година насам, " кучетата отново се разлаяха, само че керванът продължи да си върви. " Слънцето залезе, светлините в Панчарево угаснаха, а Стойчо Атанасов се е събудил футболист на ЦСКА и тази заран. Време е обаче керванът да поспре за малко и да чуе деликатно какво имаме да кажем.

За последните години през този сезон за пръв път селекцията на тима бе най-скъпоплатена и наподобява добре направена. Извиняваме се, ИЗГЛЕЖДАШЕ. Някъде до втория мач от предсезонната подготовка. Очевидно това обаче надалеч не смущава управлението на обичания тим и като че ли те не виждат проблем в актуалните ни резултати и развиване на сезона. Е, многочислените почитатели на най-великия и ТИТУЛУВАН български клуб са на радикално друго мнение. И по тази причина желаят да " питат некое друго въпросче ".

Започваме със селекционната политика на клуба. Естествено даже Лъки (кучето-пазач на Армията) знае кой дефинира нещата в този аспект: Стойчо Стоилов.  

Господин Стоилов удовлетворен ли е от постигнатите резултати за последните четири години? 

Защо оставаме с натрапчивото възприятие, че с всеки един от миналите треньори е бил (е) в подмолен спор, саботирайки работата му? Стойчо Атанасов извънбрачен наследник ли е на Стойчо Стоилов или просто има съвпадане в имената и клуба, за който работят (първият необяснимо към момента как)? Ако господин Стоилов счита, че е подобен стеснен експерт, дали не е редно да бъде назначен той за старши-треньор на тима? Има ли нещо правилно в нашите съмнения, че Тиаго Родригес и Рубен Пинто не " играят " в избрани мачове (докато са на терена) и то не по треньорско разпореждане - нещо, за което загатна самият Люпко Петрович в изявлението си след мача под Аязмото? Господин Стоилов, по какъв начин все треньорите или играчите са отговорни, а не потърсихте казуса веднъж в себе си?

Нека обърнем и малко внимание на проведения безпорядък, който царува на управническо и структурално равнище. И да попитаме още нещо. Кой носи виновността за неприятните кадрови решения и повсеместния хаос в клуба за последните към този момент четири сезона? Как и по какъв метод този някой понесе своята отговорност до момента? Как се притеглят играчи - с ясната цел да градим стойностен и първокласен състав или да нацелим най-малко един, който става и на полусезона да го продадем? Докога БФС, УЕФА и ФИФА, само че не и виновните фактори в ЦСКА, ще са отговорни за неуспехите ни на клубно равнище? Защото всичко друго с изключение на битката за купа и Европа в обединената армейска общественост се смята за неуспех, в случай че към момента някой не го е схванал.

Ще дадем известно време на управлението и виновните фактори да извърнат внимание на нашите питания, а в същото време до момента в който чакаме, заявяваме, че времето на Люпко Петрович и Стойчо Стоилов на Армията за нас изтече и пристигна това на оставките. Никога до момента в историята на ЦСКА обещано управление не се е употребило с подобен комфорт от страна на почитателите, само че моментът за цялостна смяна пристигна. И в случай че " керванът още веднъж продължи да си върви ", то " кучетата може и да спрат да лаят ". А нататък... кой знае? ", се споделя изказването на " Сектор Г ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР