Феликс Оже-Алиасим в последните седмици значително подобри представянето си на

...
Феликс Оже-Алиасим в последните седмици значително подобри представянето си на
Коментари Харесай

Алиасим изнесе образцов двубой и оформи мач с Джокович; Рууд също с безупречен успех

Феликс Оже-Алиасим в последните седмици доста усъвършенства представянето си на клей и справедливо доближи осминафиналите на Мастърса в Рим. Канадецът през днешния ден излезе на корта в дуел за място на четвъртфиналите против Маркос Гирон, който през вчерашния ден сервира изненадата, надделявайки Диего Шварцман. В хода на мача международният номер 9 имаше съществено предимство по всички индикатори и закономерно победи след 6:3 6:2. Във етапа на четвъртфиналите за Феликс следва тежка борба против международния номер едно Новак Джокович.

Откриващите подавания за двамата състезатели се трансфораха в самобитна борба посред им, от която никой не излезе напред и равенството се резервира. Постепенно сервиращите постановиха превъзходството си, която бе нарушена в осмия гейм от Оже-Алиасим, реализирайки основен пробив, като в идните минути записа дебютния сет на сметката си.

Стартът на втората част ни предложи скоростна замяна на брейкове, от която сериозен печеливш излезе канадецът, с цел да поведе със сет и 4:2. Световният номер 9 не срещна усложнения в оставащите минути, като усили преимуществото си с нов брейк и се поздрави с успеха.

La Felix-ità
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР