Федералният министър на вътрешните работи на Германия Нанси Фезер ще

...
Федералният министър на вътрешните работи на Германия Нанси Фезер ще
Коментари Харесай

Уволняват шеф на киберсигурността в Германия заради връзки с Русия

Федералният министър на вътрешните работи на Германия Нанси Фезер ще уволни ръководителя на Федералната работа за осведомителна сигурност Арне Шьонбом поради връзки със съмнителни съветски компании. „ Проучва се по какъв начин може да се реализира бърза промяна на ръководителя. Планираната за четвъртък взаимна конференция на Фезер и Шьонбом се анулира “, споделят източниците от министерството на вътрешните работи на Германия.

Преди това в предаване по телевизия ZDF бяха разкрити връзките на Шьонбом с съмнително съдружие, наречено " Cyber-Sicherheitsrat Deutschland e. V. ". Твърди се, че асоциацията има контакти с съветските секрети служби. Шьонбом е президент-основател на сдружението до 2016 година, написа " Билд "

Шьонбом е забранил на чиновниците на организацията си да вземат участие в събития на това съдружие. Въпреки това, както се вижда от фотоси в Twitter, самият той е участвал на юбилейно събитие на асоциацията преди месец и е произнесъл тирада.

Властите сега ревизират кои компании се нуждаят от програмен продукт от съветския снабдител Protelion (бивш Infotecs). Protelion употребява участието си в Cyber-Sicherheitsrat Deutschland, с цел да популяризира евентуално нерешителен програмен продукт, написа още изданието.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР