Федералната корпорация за гарантиране на депозитите има женомразко“ и островно“

...
Федералната корпорация за гарантиране на депозитите има женомразко“ и островно“
Коментари Харесай

Докладът на FDIC открива „мизогинна“ култура в американския банков регулатор

Федералната корпорация за гарантиране на депозитите има „ женомразко “ и „ островно “ работно място, чийто началник, Мартин Грюнберг, може да не е подобаващ да управлява нужните промени, споделя нов отчет, поръчан поради недоволства за необятно публикуван полов тормоз в банковия регулатор на Съединени американски щати.

FDIC, която има съвсем 6000 чиновници, поръча самостоятелния отчет в края на предходната година в отговор на изявления в пресата за тормоз и дискриминация против чиновници.

Докладът, оповестен във вторник, разказва организация с надълбоко вкоренени проблеми, наричайки я „ клуб на положителните остарели момчета, където фаворизирането е постоянно срещано събитие, каруци се обикалят към мениджъри и висши ръководители с добре известна известност за гонене сантименталните връзки с подчинените се радват на дълги кариери без никакви забележими последици ”.

Грюнберг, който е служил в организацията през по-голямата част от последните две десетилетия, в това число 10 от последните 13 години като пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР