Федералната канцлерска служба на Германия настоява да се удължат до

...
Федералната канцлерска служба на Германия настоява да се удължат до
Коментари Харесай

Германия вероятно ще остане със сериозни ограничителни мерки до 18 април

Федералната канцлерска работа на Германия упорства да се удължат до 18 април настоящите в страната ограничаващи ограничения, ориентирани към ограничение на разпространяването на ковид, оповестиха немски медии, цитирайки проекто-резолюция по отношение на обстановката с пандемията, който ще бъде разискван в понеделник от премиера Ангела Меркел и министър-председателите на немските провинции.
Както вестник Bild написа, в райони, където има 100 случая на зараза на седмица на 100 хиляди поданици, ще бъде въведен нощен комендантски час. В същото време учебните заведения и детските градини ще продължат да работят, възнамерява се прекосяване към отдалечено образование единствено в райони, където ще бъдат регистрирани 200 случая на зараза на 100 хиляди души седмично, написа БГНЕС.
 Германия с настройка за удължение на противоепидемичните ограничения Германия с настройка за удължение на противоепидемичните ограничения
Федералната канцлерска работа на Германия упорства за продължение на настоящите в страната ограничаващи ограничения, ориентирани към огранича...
Сега в Германия има карантина, само че не толкоз строга, колкото през зимата. Отворени са учебни заведения и детски градини, фризьорски салони, салони за хубост, магазини за цветя и книги. Настоящите карантинни ограничения са публично годни в Германия до 28 март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР