Федералната авиационна администрация на САЩ в неделя препоръча визуални проверки

...
Федералната авиационна администрация на САЩ в неделя препоръча визуални проверки
Коментари Харесай

FAA препоръчва проверки на щепселите на вратите на други модели на Boeing след взрив във въздуха в Аляска

Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати в неделя предложи образни инспекции на самолети Boeing 737-900ER, защото имат прилики с модела, участващ в ян., 5 повреда във въздуха на полет на Alaska Airlines.

Инспекциите би трябвало да се съсредоточат върху „ междинни изходни тапи на вратите “, се споделя в изказване на FAA, като се базира на същия вид панел, който се отдели от полет 1282 на Alaska Airlines.

Boeing 737-900ER се употребява от Alaska, Delta и редица задгранични самолетни компании. Той е по-стар от 737 Max 9, участващ в полета на Аляска, само че употребява същия дизайн на щепсела на вратата, сподели FAA.

Няма доказателства, че има някакви проблеми или недостатъци с 737-900ER's тапи за междинна изходна врата, отбелязва организацията. Моделът е записал 11 милиона часа работа, съгласно FAA.

Операторите към този момент са направили спомагателни инспекции на 737-900ER след изключителната обстановка на Alaska Airlines, сподели организацията. В известието от неде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР