Федералната агенция за въздушен транспорт затвори руското небе за граждански

...
Федералната агенция за въздушен транспорт затвори руското небе за граждански
Коментари Харесай

Русия затвори небето си за британски самолети

Федералната организация за въздушен превоз затвори съветското небе за цивилен самолети, регистрирани в Обединеното кралство и свързани с тях полети, в това число и директни, предадоха съветските медии като се позоваха на публично известие на уеб страницата на организацията.

По-рано Обединеното кралство забрани полетите на съветски самолети. От съветската федерална организация за въздушен превоз оповестяват, че са изпратили предложение до английските " авиационни управляващи " за осъществяване на съвещания, само че са получили негативен отговор. По тази причина са били подхванати огледални ограничения „ в сходство с наредбите на Междуправителственото съглашение за въздушните услуги сред Русия и Обединеното кралство за съблюдаване на правилото на паритет и равни права за самолетните компании “

„ От 11:00 московско време е въведено ограничаване за потреблението на въздушното пространство на Руската федерация за полети на самолети, притежавани, наети или ръководени от лица, свързани с Обединеното кралство или регистрирани в Обединеното кралство, до точки на територията на Руската федерация, в това число директни полети през въздушното пространство на Руската федерация “, оповестиха от Федералната организация за въздушен превоз.

По-рано английският външен министър Лиз Тръс съобщи, че Лондон няма да се успокои, до момента в който не извади от строя съветската стопанска система.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР