Федерален апелативен съд попита в понеделник висшия съд на Западна

...
Федерален апелативен съд попита в понеделник висшия съд на Западна
Коментари Харесай

Върховният съд на Западна Вирджиния ще издаде забележително решение относно това дали разпространението на опиоиди може да причини безпокойство на обществото

Федерален апелативен съд попита в понеделник висшия съд на Западна Вирджиния дали разпространяването на опиоиди може да аргументи безпокойствие на обществото, до момента в който преглежда забележителност дело против трима огромни разпространители на медикаменти в Съединени американски щати, упрекнати в причиняване на здравна рецесия в един от окръзите на щата.

През юли 2022 година федерален арбитър в Чарлстън, Западна Вирджиния, се произнесе в интерес на AmerisourceBergen Drug Co., Cardinal Health Inc. и McKesson Corp. Делото ги упрекна в разпространяване на 81 милиона хапчета за осем години в окръг Кабел, който е унищожен от опиоидна взаимозависимост.

Присъдата пристигна съвсем година по-късно заключителни причини в правосъден развой по делото, заведено от окръг Кабел и град Хънтингтън.

В делото се твърди, че дистрибуторите са предизвикали безпокойствие на обществото и са пренебрегнали знаците, че регионът е бил унищожен от пристрастяване. Но американският областен арбитър Фабер сподели, че Върхо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР