ФБР откри кофа, пълна с глави, фризер, пълен с пениси,

...
ФБР откри кофа, пълна с глави, фризер, пълен с пениси,
Коментари Харесай

Откриха фризер с пениси и кофа с човешки глави

 ФБР откри кофа, цялостна с глави, фризер, цялостен с пениси, и всевъзможни други елементи на тялото по време на следствие за незаконна продажба на органи. Това се е случило в град Финикс, който е столицата на американския щат Аризон. Това съобщава Ladbible. Глава на жена била пришита върху торса на мъж, който по-късно бил окачен на стената. Това е единствено част от шокиращите гледки, на които се натъкнали проверяващите служители на реда. 

Имало и ценовата листа на незаконния канал за трафик на органи, която включвала цяло тяло на момиче, без плещи и глава за 2,900 $. Много от околните на умрелите, чиито елементи са открити, считали, че телата на техните близки са били дарени за научни проучвания, без да осъзнават истината.

Семействата на умрелите настояват, че телата на техните близки са били дарени, с цел да могат да се употребяват техните органи. Вместо това обаче труповете били разчленявани и продавани на части. В щата Аризона има четири огромни компании, които работят с даряване на органи и има даже една компания, която замразява органи с вярата да ги съживи.  

На притежателя на подобен център Стивън Гор беше повдигнато обвиняване през 2015 година за нелегално потреблението на тела на умряли. Той също бе упрекнат в продажбата на инфектирани човешки тъкани. Делото против Гор е планувано за 21 октомври 2019 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР