Фаворитите Барселона и Реал Мадрид продължават към осминафиналите за Купата

...
Фаворитите Барселона и Реал Мадрид продължават към осминафиналите за Купата
Коментари Харесай

"Барселона" и "Реал" потрепериха, но продължават напред за Купата на краля

Фаворитите " Барселона " и " Реал " Мадрид не престават към осминафиналите за Купата на краля. Противно на упованията, двата гранда не се класираха с лекост за идната фаза.

В ранния мач довечера каталунците отстраниха с тъга третодивизионния " Линарес Депортиво " , побеждавайки го с 2:1 като посетители. Тимът на Шави Ернандес съумя с поврат през втората част.

Уго Диас даде задатък на домакините в 19', само че след почивката точни за " Барселона " бяха влезлият като запаса Усман Дембеле в 63' и Феран Жутгла в 69'.

Повторен дебют за " Барселона ", 14 години или тъкмо 4893 дни след първия, направи бразилският деец Дани Алвес, който бе картотекиран неотдавна. Каталунският гранд обаче към момента не е записал новопривлечения Феран Торес, като се чака да го направи след разлъка с Филипе Коутиньо, който е свързван със завръщане в британската Висша лига.

В късния дуел " Реал " Мадрид записа триумф с 3:1 при визитата си на различен третодивизионен отбор - " Алкояно ".

Резултата откри Едер Милитао в 39', само че " Алкояно " изравни в 66' посредством Дани Вега. Кралският клуб въпреки всичко взе своето с попадения на Марко Асенсио в 76' и автогол на вратаря Хосе Хуан два минути по-късно.

Така " Реал " си отмъсти на скромния противник за отпадането в същата фаза на шампионата през предишния сезон. Тогава " Алкояно " завоюва с 2:1 и продължи напред. Преди това отборът бе отстранил и " Леванте " с дузпи след 3:3 в постоянното време и продълженията.

В другите 1/16-финални дуели довечера огромната изненада сервира " Атлетико " Балеарес , който в профил с 2:1 елитния " Селта " Виго.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР