Фаворитът на десницата Лозан Панов, който играе за „Дондуков” 2

...
Фаворитът на десницата Лозан Панов, който играе за „Дондуков” 2
Коментари Харесай

Лозан Панов пред провал, десните масово избират Румен Радев

Фаворитът на десницата Лозан Панов, който играе за „ Дондуков” 2 като самостоятелен, е на път да се провали по виновност на своите в Демократична България. Абсурд е шефът на Върховен касационен съд да стигне до балотаж, безапелационни са хора от десния бранш, колкото и това да се повтаря като мантра.
Причината е прозаична - огромна част от тъмносините всеобщо най-вероятно ще гласоподават за Румен Радев, разкриват хора от техните редици.
Немалка част от симпатизантите на ДСБ и ДаБг ще пуснат бюлетина за настоящия президент, разочаровани от шефа на Върховен касационен съд и слабото му показване в предизборната акция, в която до този миг не сподели храброст и ясни позиции по доста от базовите тематики в обществото.
Други считат, че като "пуснат бюлетина " за Радев, ще пресекат пътя на избраника на ГЕРБ проф. Герджиков към втори тур, в случай че Радев завоюва още на първи. Трети пък просто считат, че Панов не е удачна фигура за президент и мястото му си е в правосъдната система - отново във Върховен касационен съд или другаде.
„ Панов се показа ненадейно едва в тази акция, въпреки че е човек с висок разсъдък и експертиза. Неразбориите вдясно и сигурно слабият пиар му вършат неприятна услуга, а и явно медийно му е мъчно да се наложи и да печели доверие”, разясняват разочаровани тъмносини.
Панов разочарова почитателите си още при започване на акцията, когато започва излишно нападателно и жестоко и назова Радев подправен воин. Това обаче не му донесе дивиденти. После пък ненадейно прояви уязвимост и нерешителност при директни въпроси на публицисти в изявленията, когато не можа да даде съответни пояснения по значими проблеми, в това число за финансирането на акцията си и връзките с десницата, безапелационни са към този момент отказалите се да гласоподават за него.
Очакванията на десните към Панов бяха доста високи, като към отстъпник, който би трябвало да блесне на фона на останалите претенденти, само че нищо сходно не се получи, огорчени са в началото уверените, че кандидатурата на съдията е най-хубавата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР