Фаталната Мариана Попова е успяла да опитоми изцяло своя любим-актьора

...
Фаталната Мариана Попова е успяла да опитоми изцяло своя любим-актьора
Коментари Харесай

Мариана Попова влачи за носа „Левски“. Актьорът Веселин Плачков се предаде без бой

Фаталната Мариана Попова е съумяла да опитоми напълно своя любим-актьора Веселин Плачков, с който живее от година. Гласовитата особнячка обаче не просто е сграбчила сърцето на екранния Левски, само че е превзела напълно лидерското място в двойката. Естествено, не със щурм, а с кадифени ръкавици.

„ Мариана изцяло е обсебила Веселин, той я слуша и за значимите и за маловажните неща и желае мнението й по всички въпроси. Накратко – води го за носа ”, разясняват познатите им от арт съсловието. За изненада на всички, откогато е залюбил Мариана, Веско съвсем е зарязал тогавашните си бохемски компании и единствената желана от него е тази на смуглата певица.

Любимо занятие в последно време пък му било да готви у дома за всичките дами – за Мариана, за щерка му Андреа и щерката на певицата – Мария Магдалена.  Самата попизпълнителка, която безспорно е хлътнала до уши по синеокия бунтовник, избрала доста интелигентна тактика, с цел да го привърже към себе си. „ Мариана за нищо не ми прави забележки, тя ме приема какъвто съм ”, не може да се нахвали Плачков.  Любимата му пък призна в тв ефира, че мъжът й е много невъздържан и експлозивен, само че тя не се дразнела и в никакъв случай не се цупела, когато отприщвал гнева си.  „ Аз подобен го одобрявам и още повече го обичам ”, показа замечтано Мариана. Явно двамата доста добре си пасват, а Плачков няма нищо срещу да следва Попова, която естествено, му дава препоръки и в специалността. Всяка измислена от Мариана крачка била категорично одобрявана от най-татуирания артист.  Затова в последно време Веселин привикнал преди да предприеме каквото и да било, първо да се допита до Мариана.  „ Преди се съветваше с сътрудници и с другари, в този момент единственият гуру му е певицата ”, не могат да се начудят в гилдията. Но и признават, че в никакъв случай не са го виждали толкоз благополучен и удовлетворен от живота си, предават от Таблоид.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР