Фаренхайт 11/9 на Майкъл Мур идва на БГ екран. Драконът

...
Фаренхайт 11/9 на Майкъл Мур идва на БГ екран. Драконът
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

" Фаренхайт 11/9 " на Майкъл Мур идва на БГ екран. " Драконът " гостува в спектакъл " София ". Висенте Амиго - „ В сърцето на Андалусия ”. „ Самотни отдалеко ” стъпва на сцената на " Сфумато ".

Фаренхайт 11/9 на Майкъл Мур идва на БГ екран. Той е самобитно продължение на хитовия Фаренхайт 9/11. Играта с числа не е инцидентна –новото заглавие повтаря датата, на която са оповестени резултатите за избора на Доналд Тръмп. Президентът на Съединени американски щати е на прицел в новия документален филм.

" Драконът " гостува в спектакъл София. Хитовият театър от Евгений Шварц, режисиран от Явор Гърдев стартира гастролът на Варненския спектакъл. Пиесата „ Драконът “, неразрешена по времето на Сталин, режисьорът дефинира като алегория за въплъщенията на властта, която поразява с актуалността си. Пиеса за дълбоката човешка вътрешен глас и мотивация, във връзка с които политическите идеологии са единствено вторична маска, риторическо оправдание.

Фламенко без граници с Висенте Амиго и концерта „ В сърцето на Андалусия ”. Виртуозът показа композиции от номинирания за Грами албум Memoria de los Sentidos.

Танцов роман за самотата, която сами си предизвикваме. Спектакълът на Анна Кабакова „ Самотни отдалеко ” стъпва на сцената на Сфумато, на 7 февруари. Танцовият театър е основан по „ Черни рози “ на Елин Пелин. Разказ за времето, когато избираш да си тръгнеш, вместо да се бориш за това, което искаш.

Разказ за красивите, самотни дървета, през човешките очи. Както споделя Анна Кабакова „ Заобиколени сме от характерности, на тип сме сякаш независими персони, само че хората постоянно забравяме, че когато затваряме входната врата,това, което най-много ни би трябвало, е целувката на обичания човек. ”
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР