Фанатици от „Ислямска държава“ и други терористични групи планират мащабна

...
Фанатици от „Ислямска държава“ и други терористични групи планират мащабна
Коментари Харесай

Джихадисти планират нов кървав 11 септември

Фанатици от „ Ислямска страна “ и други терористични групи възнамеряват огромна офанзива с размаха на терористичните актове от 11 септември. Това разгласи почитан началник на сигурността в Съединени американски щати, написа в. " Дейли мейл ". Илайн Дюк, и. д. министър на сигурността на Доналд Тръмп, съобщи, че джихадистите употребяват офанзиви с ножове и коли, с цел да замажат очите на обществото, до момента в който възнамеряват „ голяма детонация “, сходна на варварствата от 2001 година.

Говорейки в посолството на Съединени американски щати в Лондон, тя сподели, че разузнаването допуска, че екстремистите желаят да смъкват самолети и да причинят безчет жертви измежду мирното население. По думите на Дюк, ИДИЛ сега е в „ временен “ интервал, фокусирайки се върху „ доста по-голямата игра “, написа БЛИЦ.

Шефът по сигурността, който е работил с трима президенти на Съединени американски щати, сподели: „ Терористичните организации, дали ИДИЛ или други, желаят голям гърмеж като този от 11 септември. Те желаят да смъкват самолети, разузнаването е несъмнено в това. Но те в този момент са в временен интервал, тъй като би трябвало да приведат финансите си в ред. Те имат потребност да са забележими, да ангажират своите поддръжници, по тази причина прибягват до дребни атентати и са удовлетворени към този момент от тях “.

тагове атентат 11 септември ИДИЛ джихадист
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР