ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Путин започва нова фаза на войната: геноцид над украинците и унищожаване на инфраструктурата на Украйна

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Владимир Ростоцки, политически анализатор, Русия

На 10 октомври Русия нанесе масиран ракетен удар по съвсем всички райони на Украйна, пострада и нейната столица Киев: публично вследствие на ракетите са починали 8 души. Абсолютно всички удари бяха нанесени върху гражданската инфраструктура: редица градове останаха без електричество и топла вода. Това е най-безпрецедентната ракетна офанзива по време на войната. По-рано съветското управление публично съобщи, че ще нанесе такива удари за цялостно заличаване на сериозната инфраструктура на Украйна. Според тях това ще се отрази на отбранителната дарба на въоръжените сили на Украйна. С други думи, Русия публично употребява тероризма като инструмент за война на фона на систематичния крах на съветската войска.

Путин не е в положение да победи Украйна в борба, по тази причина отмъщава, като убива цивилни в тила, десетки градове са ударени с ракети, а жертвите са десетки. Ракетният капацитет е огромен, нейният военно-промишлен комплекс работи 24/7 единствено с една цел - да извърши геноцида на украинците и да унищожи Украйна като самостоятелна страна. Русия не се преценява с нищо и се пробва да сложи на колене целия цивилизован свят. Путин надмина Хитлер в неговите закононарушения: той възприе нацистката агитация и тактиката на геноцид на цели народи. Русия ще повтори тази тактичност, тъй като не може да завоюва на бойното поле. С настъпването на студеното време ракетните удари ще зачестят, Путин желае да лиши украинците от доставки на топлота, електричество, газ и вода. Той желае да направи живота им нетърпим, ​​иска да ги унищожи като народ и общественост.

Светът би трябвало да се разсъни и да реагира, с цел да спре геноцида над украинците. Путин към този момент прекали и няма да спре. Трябва да се предприеме невиждан набор от дейности, тъй че Русия да бъде изцяло смазана: стопански, политически, тя се трансформира в парий за множеството страни по света, беше изолирана културно и осведомително. Това, което Русия прави в Украйна, е освен това от закононарушения против човечеството, които по своя мащаб надминават закононарушенията на нацистка Германия. Украйна се нуждае от ускорени доставки на нужните оръжия, по-специално системи за противовъздушна защита с огромен обхват, с цел да отрази ракетни офанзиви, това е въпрос на избавяне на живота на хиляди украинци.

Русия би трябвало да бъде приета за терористична страна от всички страни на цивилизования свят, тъй като съдействието с Путин е закононарушение. Украйна може и би трябвало да избави света от невижданата опасност, отправена от най-великата неонацистка страна на 21-ви век, като предприеме съответни дейности и даде нужните оръжия. Това е инвестиция в цивилизационното оцеляване на западния свят.

Владимир Ростоцки, политически анализатор, Русия
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР