ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Г-н Радев, напуснете поста си или отново вдигнете юмрука

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Уважаеми господин Президент,

Обръщам се към Вас като жител на Република България и български преподавател, който има надълбоко персонален претекст да го направи. За двадесет и две години като гласоподавател, не съм подкрепил нито една политическа партия или персона, като се изключи Вашата кандидатура на президентските избори през 2016 година Сигурно можете да оцените степента на доверие, което съм Ви дал своя вот, изневерявайки на правила и убеждения, непоколебимо отстоявани съвсем две десетилетия?

В този миг, аз изрично съм отдръпнал поддръжката си към Вас и Вие не сте моят президент. Съвсем неотдавна обърнахте тил на българския народ и се продадохте на глобалистката адженда. Под лъжливия и клиширан предлог, „ грижа за здравето на хората “, се пробвате принудително да въведете „ зеления документ “. Мярка, която е противозаконна, противоконституционна и тиранична. С нея желаете посредством насила да наложите пробни генни лечения, чиито „ успеваемост и сигурност “ са потвърдени единствено от покварената корпоративна псевдонаука, вирееща благодарение на брутална цензура и подтисничество над открития теоретичен спор. Тезата Ви за дълга към обществото и публичния интерес се клати, защото няма никакъв пиедестал – нито честен, нито логически.

Очевидно обществото единствено декларира какъв е личният му интерес и е цинично войска от марионетни служители, да дефинират какъв е той. Тираничното нарушение на фундаментални и изконни човешки права не може да бъде рационална и морална мярка за ограничение разпространяването на болестта, тъй като е потвърдено неработеща от международния опит. Тези обстоятелства също се прикриват от корпоративните „ самостоятелни “ медии, които заливат обществеността с агитация, целяща да угоди на формалния роман на глобалистките човеконенавистни сили. Като човек, който смята свободата за най-велика житейска полезност, аз не одобрявам този метод и съм решен на употребявам всичките си сили, с цел да се опълчва на войната, която обявихте на своя народ.

Ще го направя поради бъдещето на моето дете, поради личното си бъдеще и бъдещето на всички хора, без значение дали са притежатели на „ зелен документ “ или не. Въпреки че получателят на писмото ми е президентът Радев, аз се обръщам към индивида, офицера и мъжа Радев. Напълно съм наясно с мащабите и мощта на външния напън, на който сте подложени, с цел да прокарате това поробващо решение. Вие можете безропотно да продължите да служите на тези тъмни, подмолни сили, само че можете и да преоткриете войнската си героизъм и мъжка чест, които имам вяра, че към момента живеят във Вас. Можете да ги запазите живи, като напуснете поста си и изчистите личността и съвестта си. Но може да извършите и нещо още по-добро. Вдигнете още веднъж юмрука си и застанете зад своя народ, в най-решаващата борба за неговото битие!

Не знам дали тази борба би била по силите Ви, само че знам, че тази война ще бъде извоювана от човечеството. Също по този начин знам, че в битката се раждат герои, които са почитани и възхвалявани и предатели, които биват презрени и линчувани. Вярвам, че за всеки участник в тази битка съществуват единствено тези два разновидността. Аз от дълго време съм решил коя страна да заема. А Вие?

Автор: Александър Георгиев ПОПОВ, гр. Пазарджик - четец на ФАКТИ

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР