ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Борисов от толкова време се снима с деца, че първите деца вече имат деца

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар във Facebook на Елисавета Белобрадова:

Да се снимаш с деца по политически акции е извънредно дъно. Но аз съм пурист и не утвърждавам да продаваш каквото и да било с деца, та имам, по този начин да се каже, метафизичен спор с доста сътрудници. Сирене за мазане, акции на фондовата борса, политически акции - детският облик няма място там.

Пет години имаме наставнически уебсайт, работим със страхотни компании, които популяризират при нас, само че в никакъв случай не си снимахме децата. Защото не знам дали щерка ми ще е ок с това след 15 години. Няма неприятно един политик да се покаже 1-2 пъти годишно със фамилията някъде. Да видят всички, че и той е човек, че и той би трябвало да купува сладоледи, да слуша мрънкане и да не спи, до момента в който децата реват. Това построява по този начин нужния човешки облик, който, с изключение на всичко останало, е и истина.

Да се снимаш със стотици деца, държащи знаменца на ГЕРБ, облечени с фланелки с твоето лично лице, е тъпо. Но не съм възмутена, да не съм пристигнала през вчерашния ден тук. Бойко Борисов от толкоз време се снима с деца, че първите деца, дето се снима с тях, към този момент имат деца.

Просто ми се дощя да си напомним, че по този начин не се прави.

Елисавета Белобрадова е съосновател на родителската цифрова платформа „ Майко Мила”, обществен бизнесмен и ръководител на фондация „ Майко Мила “, която стои зад идеята „ Оле Мале “ в поддръжка на родители на деца с увреждания. Кандидат на „ Демократична България” за депутат в 23 МИР.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР