ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Само Деси Атанасова и ПКП могат да се вържат на интервюто на Бойко Борисов

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Тъй като неизбежно фотосите от спалнята с пачките и револвера ще се окажат действителни, екипът взема решение да работи. В стила им е да създадат една врътка с джипката, пък той да изясни на някой от тулупските министри /най-добре на този на опазването на здравето, че е най-свободен в момента/, по какъв начин мистериозна красива дама е подредила пачките и ги е снимала.

Чуждестранните консултанти, обаче, чийто хонорар е към милион евро на месец, ясно дават да се разбере, че това са нелепости, и че ТУЛУПЪТ има потребност от реабилитация освен пред феновете на джипката, само че и пред много обезпокоените " задгранични сътрудници ".

Така се стига до изявлението в огромен немски вестник, по този начин наречената " ехтене акция ", която се допуска да поизчисти казуса в и отвън, и най-много отвън страната.
Вестникът, обаче, не се съгласява да му бъде просто изпратен текст за издание и се постанова изявлението " да се организира ", а заради езикова преграда, задграничният съветник не съумява да го управлява.

Така се стига до просташкото изявление от което проличава, че мистериозна дама се разхожда към резиденция Бояна с към един милион евра и десетина кюлчета злато, съумява да проникне през защитата, натоварена като магаре, а вътре е елементарно, тъй като тулупът е със свалена вътрешна защита към красиви дами.

Та, прониква дамата, употребява неговата претовареност с държавни каузи, подрежда пачки и кюлчета по шкафове и чекмеджета, необезпокоявана от никого, прави си фото сесията, пък след това още веднъж ги натоварва на магаренцето, пък се измъква, откакто е удоволетворила някой човешки потребности на тулупа.

На този роман може да се " хване " Десито Атанасова, може и ПКП-то, само че не и приключил трети клас естествен човек.

Световно известният интернационален ПР съветник си хапе ръцете от гняв, като чете на личния си език даденото изявление и си вика: " Каква я мислехме, пък каква стана.... "

Танте Меркел и другите сходни получатели стоят в шок пред прочетеното и осъзнават последователно, че имат работа с изпраскан измамник.
Средният български тъпанар, обаче, въпреки и чел недочел си вика: " Ей, огромен ебач е нашето момче " и още веднъж си го усеща някак си близо до себе си.

А Международният съветник си прибира парите за услугата и се пробва да не помни този неприличен интервал от кариерата си.

А за парите, никак да не ни е мъчително! В чекмеджето има за стотици сходни изявленията и консултанти, и отново ще останат...

Пиар-експертът Диана Дамянова, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР