ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Скоро ще разберете, че Мутафчийски беше прав

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Съвсем скоро, но в действителност напълно скоро, всеки ще се убеди в съществуването на Ковид-19. И ще бъде отговорно и почтено, в случай че всеки се извини за писанията си. Не желая да съм неприятен оракул, само че като виждам към този момент започнаха да валят оставки. И то от РЗИ-тата. Преди 6 месеца написах, че има огромен проблем там. В РЗИ-тата. И нещата занапред ще се задълбочават. Ще има още оставки в РЗИ-тата, ще има оставки на управления на лечебни заведения, ще има всеобщо напуснали медици.

Тази рецесия ще се трансформира в филантропична. Вече сме в стадий, в който е непостижимо рецесията да се управлява от хора. А трябваше държавното управление през тези месеци да направи едно - единна система за карантиниране на лица с връзка сред митници, силови министерства, РЗИ-та и лечебни заведения.

Българинът ще разбере също, че новата действителност към този момент е друга - ще се разчита напълно на технологиите. Дистанционната работа и отдалеченото образование ще станат част от всекидневието. Дори си мисля, че ще има нов бранш в опазването на здравето - отдалечено опазване на здравето.

Колкото до военачалник Мутафчийски, скоро всички ще схванат какъв брой беше прав индивидът. Опъването на кревати в Арена Армеец не беше за заплашване, а действителна подготовка, в случай че държавното управление изпусне нещата от надзор, както в действителност и стана де. Човекът си свърши работата за разлика от доста други.

Коментарът е от профила на Цветан Такев във Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР