ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Тези, които отровиха Навални, държат Борисов и Пеевски на власт!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Руският опозиционер Алексей Навални е признат в болница след отравяне. Той е в реанимация в безсъзнание. Лекарите удостоверяват тежкото положение на известния критик на Путиновото ръководство.

Още няма публична позиция на Кремъл, само че ще ви кажа, какво ще напише или каже представителят Дмитрий Песков. Обезпокоени сме от случилото се. Това е неприемливо в правова страна. Президентът Путин е разпоредил на прокуратурата и съответните органи да стартират следствие.

Вярвам им. Ще стартират следствие, нищо чудно даже след година или няколко месеца да изкарат обвинен, който ще арестуват и повече няма да чуем за него. А може Навални самичък да се е отровил, с цел да хвърли сянка върху Кремъл.

Колко подло е да падне подозрение върху властта и тайните служби. Сакън! Те съблюдават закона и са демократични.

Какво от това, че Навални бе задържан десетки пъти, биха го, тровиха го в килията, вършиха му обиски, конфискуваха имуществото му и запорираха сметките му. Обвиняват го, че е американски и изобщо разузнавач на Запада, предател, превратаджия…

Ще прочетем в прокремълски медии, че са го отровили западни служби или негови съидейници, с които е имал спор. Ще измислят нещо, бъдете сигурни. Ще е гадно и подправено, само че ще ни го пробутат, ще го натъпчат в главите на патроидиоти и съветофили. Те това могат. Да тровят, а по-късно пропагандната машина замазва следите на ГРУ, ФСБ и кой ли още не. Защото по какъв начин по този начин такива хуманисти и демократи, ще имат общо с атентата против Скрипал, Емилиян Гебрев, синът му и техен сътрудник, убийството на Политковская и Немцов, на Магнитски... Не си помисляйте такова нещо, тъй като ще нараните тяхната сензитивност.

Иронизирам, само че какво друго да направя? Едни думи ни останаха за оръжие...

Отравянето на Алексей Навални има връзка с това което става у нас. Налудничаво ли ви звучи? Да забележим.

Кремъл и неговите служби вършат всичко допустимо да запазят режима на Борисов-Доган-Певски-Гешев. Той им е необходим, тъй като:

Трябва да довърши плана Балкански поток, който е отроче на Турски поток. Спомнете си Борисов до Путин и Ердоган в Турция по какъв начин въртяха крана на газопровода.

На Русия е обещана значима роля и огромна част от милиардите по строителството на АЕЦ-Белене.

Прехваленият газов хъб също разчита на съветски газ.

Путин няколко пъти ясно съобщи, че му изискуем над 600 млн евро от плана Южен поток, които потънаха в нечии джобове.

Държавната Внешторгбанк, близка до Путин, си чака каузи от няколкостотин милиона евро от " усвоените " 1 милиард от продажбата на Виваком.

Докато някой ден бъдат подготвени предплатените F-16 в Съединени американски щати, ще ремонтираме съветските самолети в Русия и ще плащаме прескъпо.

Лукойл би трябвало да продължи да работи по позната скица – доходи милиарди, само че нито лев платени налози в България.

Трябва да продължи доразбиването на Военно-промишления ни комплекс.

Да продължи също шпионирането посредством български политици на НАТО и Европейски Съюз.

И, несъмнено, внушението: Видяхте ли като влязохте в Евросъюза какво ви се случи? Най-бедни сте, корупция, неначетеност и прочие Елате в Евразия и всичко ще бъде наред.

Затова Москва прави всичко по силите си този кабинет и тези хора да останат във властта, колкото може по-дълго. Това не е благопожелание, това е разпоредено. Ще има занапред цинични провокации на митингите, ще слушаме полицаи да изясняват по какъв начин всички други са отговорни, само че не и те, ще преследва Иван Гешев конекрадци и джебчии по села и кърища и ще е кьорав за милиардните грабежи на корумпираната върхушка и чекмеджето с пачките и пищова. Ще се образоват родни прокурори в Москва и ще укрепват съветския политико-мафиотски модел, прибавен на 100% у нас от крадливи и необразовани хора. Руските жители нямат нищо общо с това. Те са жертва, както и ние. За крадливите незаконни управнически кръгове приказвам.

А Навални… Неговата активност и храброст са добър образец за всички, които желаят да живеят почтено и честно. Камбаните бият обезпокоително, пожарът на недоволството се разраства – би трябвало да сме единни и мощни. Тук не ни тровят към момента чая, само че инквизицията в лицето на страна и прокуратура „ работят “ на цялостни обороти.

Да разкъсаме смъртоносната прегръдка! Това е спасението.

Оставка! Махайте се, по дяволите!

Огнян Стефанов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР