Фактът, че руските войници се молят за хляб, вода и

...
Фактът, че руските войници се молят за хляб, вода и
Коментари Харесай

Разследващ журналист: Армията на Путин се моли за хляб и вода, което значи, че няма никакъв резервен вариант до дни войната да свърши

Фактът, че съветските бойци се молят за самун, вода и бензин, приказва за това, че тази " интервенция " на Путин е била разчетена за не повече от 10 дни и няма нито проект Б, нито проект С.

Това разяснява пред Навальный LIVE съветският проверяващ публицист Христо Грозев.

Само дребна част от тези бойци могат да се върнат обратно, останалите просто няма по какъв начин да го създадат. Така че бърз излаз от тази обстановка няма. Ето за какво е доста значимо да разберем какво става вътре в елитарните взводове, които са в Крим. Те към този момент са наясно, че проект А се е провалил. В момента не е толкоз значимо какво се случва в Киев, в Украйна като цяло, тъй като то няма да окаже въздействие върху тактиката на съветската войска. В момента всички са в режим на очакване. Важно е какво се случва в Крим. А информацията е, че точно там се случва нещо доста необичайно и по едно и също време ужасно. Сякаш хората се обръщат против Путин. Така че чакам до седмица-две всичко да свърши. Т.е. чакам и съм сигурен, че ще има огромен срив. Путин ще отстъпи, защото той към този момент схваща, че обстановката е без излаз за него. Другата опция е той да подреди някакъв доста мощен удар по мирните жители на Украйна с неконвенционални оръжия, тъй че да тлясне Киев към доста по-голям компромис, с цел да може да покаже на Русия и народа си някакъв по-голям резултат и смисъл от тази война, разяснява той.

Ако Путин е тотов за каквито и да е отстъпки, то те ще ст анат факт в границите на идващите два-три дни. А в това време военните и олигарсите към този момент се отхвърлиха от политиката на Путин, ддопълни той. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР