Фактът, че г-жа Мая Манолова ме кълне в почти всеки

...
Фактът, че г-жа Мая Манолова ме кълне в почти всеки
Коментари Харесай

Трайчо Трайков във Фейсбук: Мая Манолова ме кълне!

Фактът, че госпожа Мая Манолова ме кълне в съвсем всеки собствен пост във ФБ, самичък по себе си не понижава нуждата от действителни институционални дейности. Това написа кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков във Facebook.

" Днес основният инженер на регион Средец подписа План за сигурност и здраве на регионалната администрация за слагане на ограда към компрометирания и рисков т.нар паметник в Княжеската градина. Вчера проектът беше координиран и от дирекция Зелена система, а преди този момент и от дирекция Управление и разбор на трафика на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

 

От друга страна, от полицията оповестиха, че към момента не са получили искане от Следствен отдел към окръжна прокуратура за унищожаване на нелегално поставените към оборудването преместваеми обекти, макар информацията от кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура, че това е направено. Както категорично показах в писмо до дирекция Сигурност на Следствен отдел към окръжна прокуратура, това опонира на изискванията на съгласувателното писмо и основава предпоставки за произшествия ", написа още Трайков.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР