Фактът, че две политически формации, чиито послания в хода на

...
Фактът, че две политически формации, чиито послания в хода на
Коментари Харесай

Костадинов: Кабинетът на ГЕРБ и ПП е най-крупното политическо предателство за последните 10 години

Фактът, че две политически обединения, чиито послания в хода на цялата предизборна акция бяха на база взаимното им отказване, оповестиха, че вършат общо държавно управление сигурно е най-крупното политическо изменничество през последните 10 години, сподели през днешния ден пред публицисти във Варна водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Според него са излъгани повече от 50 % от гласоподавателите, които отидоха да гласоподават на последните парламентарни избори.

 

„ Двете обединения демонстрираха, че в нашата политика няма значение какво обещаваш, какви платформи представяш, само от голяма важност е волята на американския дипломат “, добави Костадинов. По думите му държанието на двете обединения потвърждава, че става дума за външен напън и България се трансформира в колония.

 

Вариантът с ротационното държавно управление е извънредно неприятен за страната ни, сподели още Костадинов. По думите му кабинетът ще пристигна на власт с една единствена цел – колкото може по-бързо да доунищожи остатъците от държавността.

 

„ Едно от първите неща, които ще желае да направи държавното управление, е да изкара „ Булгартрансгаз “ от забранителния лист за приватизация. Така ние ще станем дефинитивно обект, а не индивид на интернационалното право, ще се превърнем от страна в територия “, разяснява водачът на „ Възраждане “. Според него измежду дилемите на кабинета ще бъде и окончателното доунищожаване на остатъците от армията ни.

 

„ Възраждане “ остава единствената съпротива в актуалното Народното събрание, сподели още Костадинов. Неговата прогноза бе, че кабинетът няма да е постоянен и ще докара до политическата гибел на обединенията, които вземат участие в него. Има късмет държавното управление да добута до локалните избори, само че двете обединения изрично няма да имат общи претенденти за кметове, сподели още Костадинов. Той посочи, че „ Възраждане “ няма да следи безучастно какво ще прави кабинетът и е подготвена да изкара хората на улицата, с цел да бъде предпазен националният интерес.

 

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР