Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече, даже

...
Факт е, че г-н Гешев е абсолютно компрометиран вече, даже
Коментари Харесай

Петков: Гешев е абсолютно компрометиран, даже на ниво ЕС

Факт е, че господин Гешев е безусловно злепоставен към този момент, дори на равнище Европейски Съюз. Факт е, че последните дейности бяха ясно отразени по всички медии, само че този път имаше една основна разлика – една и съща информация влезе както в Европейската прокуратура, по този начин и в българската. Вече e доста мъчно да се прави скрито-покрито.

Това съобщи министър председателят Кирил Петков при представянето на доклада за активността на Министерство на вътрешните работи за 2021 година

„ Не ние боязън нито от хората на подземния свят, които също имаха огромни връзки с предходната власт, нито със самите хора, които са били част от корупционния модел на предходната власт. Да, има още доста работа. Да, не ни е елементарно. Да, прокуратурата в България не работи. Но тук желая да направя разлика сред прокуратурата и ръководството на прокуратурата. Вярвам, че има почтени и смели прокурори “, добави министър председателят.

Министър-председателят поздрави Министерство на вътрешните работи, че е от страната на народа.

"В момента сме във времена на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на закона, от страната на народа или от страната на статуквото, на корупцията, от страната на недосегаемите ", добави Петков.

Той добави, че Министерство на вътрешните работи е част от институциите в България, които са от страната на закона.

"Искам да ви поздравя, че имахме почтени избори, в случай че това не се беше случило, в случай че имахме пазаруване на гласове, в случай че можеха локалните дерибеи да не престават да управляват огромна част от гласовете на българския народ, всички ние може би нямаше да сме тук през днешния ден ", съобщи още министър председателят.

Министър-председателят поздрави Министерство на вътрешните работи и по тази причина, че законността се връща в България.

„ Вече няма концепция за недосегаемите. Никой не е над закона. Вече няма ваши, няма наши – има закон, който би трябвало да се съблюдава и който си мисли, че старите времена, в които, в случай че си човек на някого, имаш защита, към този момент не съществува “, съобщи той.

Той поздрави и хората, които са организирали пунктовете за приемане на бежанци.

„ Ние сме рецесия след рецесия, откогато сме влезнали в държавното управление, само че се оправяме “, съобщи Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР