Facebook страницата, която организира протеста на 16-и ноември обяви днес,

...
Facebook страницата, която организира протеста на 16-и ноември обяви днес,
Коментари Харесай

Да спрем измамата: Обявиха дата и място за нов национален проте...

Facebook страницата, която провежда митинга на 16-и ноември разгласи през днешния ден, че мястото на митинга ще бъде към столичния хотел " Маринела " в кв. " Лозенец ", където ще се организира и самият Извънреден конгрес.

 

" 15 март, 2024г! Да спрем измамата дружно! Търсят се “квестори ", които да наблюдават за вярното протичане на Конгреса!

 

Оставка се подаде, НО президент на БФС към момента е Борислав Михайлов. Това значи едно - тези не желаят да си потеглят и ще създадат всевъзможни измами и измами, с цел да се задържат на власт, по тази причина народът би трябвало още веднъж да се намеси

Нагло, безпардонно, деяние в Бояна, откакто заместващият, сякаш, не бе вписан публично в Търговския указател и по този начин наглецът Боби ще продължи да ръководи! Всички помним Конгреса от преди 5 години, още веднъж в този хотел, още веднъж на мрачно без публицисти, което ще бъде сюжетът и през март месец.

 

Затова, на 15 март, ще се съберем няколко хиляди “квестора ", с цел да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната от горната страна фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов "

 

Заедно сме мощни "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР