Facebook представи два нови умни екрана - обновеният модел Portal

...
Facebook представи два нови умни екрана - обновеният модел Portal
Коментари Харесай

Новите умни екрани на Facebook

Facebook показа два нови " умни " екрана - обновеният модел Portal + и напълно новият Portal Go. Предварителните поръчки в Съединени американски щати към този момент са отворени, а продажбите би трябвало да стартират на 19 октомври. Portal Go ще коства $199, а Portal + - Щатски долар 349.

Устройствата, предопределени за аудио и видео диалози, са оборудвани с 12-мегапикселова предна ултра широкоъгълна камера и вграден високоговорител. Екраните поддържат  Spotify, Pandora, iHeartRadio за слушане на музика, а също по този начин работят със Zoom, Microsoft Teams и други услуги за взаимна работа. Аксесоарите могат да се употребяват и като цифрова фоторамка за проявление на фотоси от Фейсбук и Instagram или от телефона на притежателя.

Версиите Portal + и Portal Go се разграничават по дизайна на екрана и корпуса. 10-инчовият Portal Go разполага с 1280x800 екран и подплатен корпус с вградена ръкохватка за носене и по-мощна батерия. Portal +, изработен в корав калъф с подложка, е оборудван с 14-инчов екран с резолюция 2140x1440 пиксела.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР