ФА няма да обжалва решението на Независимата регулаторна комисия за

...
ФА няма да обжалва решението на Независимата регулаторна комисия за
Коментари Харесай

ФА няма да обжалва решението на Независимата регулаторна комисия за Моуриньо

ФА няма да апелира решението на Независимата регулаторна комисия за Моуриньо
Футболната асоциация на Англия няма да апелира решението на Независимата регулаторна комисия да не санкционира мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за използването на циничен език след края на дуела на,,червените дяволи “ с Нюкасъл, извоюван с 3:2 на,,Олд Трафорд “. Португалският експерт бе упрекнат в от ФА за потреблението на недодялан език, само че Независимата регулаторна комисия отхвърли обвиняването, като съгласно източници на Sky Sports, Футболната асоциация е била изненадата от решението на комисията.

Миналият месец бе изслушано обжалване на,,Уембли “, само че в този момент бе доказано, че ФА е приела окончателното решение, взето по-рано и треньорът на Юнайтед няма да получи наказания за невъздържаното си държание пред камерите.,,ФА приветства истинското решение на да санкционира господин Моуриньо за потреблението на циничен език след края на мача сред Манчестър Юнайтед и Нюкасъл на 6 октомври, 2018 година “, се споделя в изказване на асоциацията.

,,Тя също по този начин почита решението на Независимата регулаторна комисия да смъкна обвиняванията след законния мотив, даден от господин Моуриньо. Позицията на Фа, която остана непроменена по време на чуването, бе, че господин Моуриньо е насочил неприличния си език непосредствено към камерите, като решението за обвиняване отговаряше на предходни сходни практики на Футболната асоциация. Въпреки че се съгласяваме с решението на комисията, от ФА желае да обясни, че ще продължи да взима ограничения против всички лица, разрешили си използването на циничен език към камерите. В умозаключение, след решението на апелативния ръб и това на самостоятелната регулаторна комисия, ФА смята казусът за завършен “, приключиха от асоциацията. Междувременно стана ясно, че отборът ще одобри Пари Сен Жермен на осминафиналите в Шампионската лига. Първият дуел е на "Олд Трафорд" на 12 февруари, а реваншът е две седмици по-късно в Париж. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР