Езра Милър се призна за виновен за кражба на алкохол

...
Езра Милър се призна за виновен за кражба на алкохол
Коментари Харесай

Езра Милър - Светкавицата се призна за виновен за кражба на алкохол

Езра Милър се призна за отговорен за кражба на алкохол от вкъщи на комшия в щата Вермонт, оповестяват задграничните медии. Това е едно от поредицата престъпления на звездата от вселената на DC, случили се през предходната година на разнообразни места - от Хавай до Нова Англия.

Артистът, който взе участие в няколко кино лентата от поредицата " Лигата на справедливостта ", се контракти със съда и вместо да излежи присъда от три месеца в затвор, да заплати санкция от 500 щатски $ и правосъдните разноски, като съдията разпореди една година пробация и му наложи да се подложи на дълготрайно лекуване на психологични проблеми.

Две от обвиняванията бяха снети, едното от които можеше да му донесе присъда от 25 години зад решетките, в случай че бе приет за отговорен. Съдът го предизвести, че това обвиняване може да бъде повдигнато още веднъж, в случай че не извърши изискванията на пробацията.

По време на половинчасовото съвещание 30-годишният Милър отговаряше на въпросите на съдията, само че отхвърли да се обърне към съда. След края на съвещанието адвокатката му подава изказване от негово име, предава Българска телеграфна агенция. В него той благодари на съда и на общността за доверието и търпението по време на делото.

През октомври предходната година той не се призна за виновен в кражбата на алкохол от вкъщи на собствен комшия във Вермонт, случила се няколко месеца по-рано, и по-точно през май.

Актьорът, който е прочут най-много с превъплъщението си в супергероя Светкавицата, бе задържан два пъти предходната година в Хавай за нарушение на публичния ред и за тормоз в караоке бар.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР