Ейми Шумър продължава да търси нови начини за изява. След

...
Ейми Шумър продължава да търси нови начини за изява. След
Коментари Харесай

Ейми Шумър се учи да готви с втори сезон - slava.bg

Ейми Шумър продължава да търси нови способи за изява. След като през май тя снима няколко епизода на „ Ейми се учи да готви “ за канала Food Network, нейните несгоди в кухнята не престават. Комедиантката разгласи, че се завръща на екран с втори сезон на тв продукцията, в която взе участие и мъжът ѝ.

Актрисата показа кадър, на който тя и Крис Фишър готвят, до момента в който единият държи в кенгуру сина им.

„ Щастливи сме, че се връщаме за втори сезон, тъй като продълженията постоянно са най-хубавите! “, разяснява звездата.

Комедиантката разкри, че ще подари хонорара си за идеята на „ Know Your Rights Camp “ – поощряване образованието и консолидираното в обществото на цветнокожи.

Първите епизоди, в които Ейми пазари и се учи от брачна половинка си да подготвя вкусни ястия, бяха излъчени в Съединени американски щати през май. Тогава актрисата, притисната от събитията поради изолацията, откри повече време за готвене. Мнозина не знаят, че нейната половинка е създател на готварска книга и е много по-напред в занаята от нея.

Освен предписания и тяхното осъществяване, типично в нейния жанр, Шумър пуска доста смешки в предаването. Тя дава на публиката и препоръки за това какви напитки вървят с другите гозби, тъй като като млада е работила като барманка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР