Еврошампионът и първенец в Испания Реал май е на път

...
Еврошампионът и първенец в Испания Реал май е на път
Коментари Харесай

Реал май губи титлата още на 21.09, не постави рекорд и с пореден контузен

Еврошампионът и отличник в Испания Реал май е на път да загуби купата в Ла Лига още на 21 септември, установяват иберийските медии.

След загубата с 0:1 от Бетис столичани изостават с цели 7 точки за едвам 5 изиграни кръга от водача и главен съперник Барселона, който е с цялостен актив от 15 пункта. Реал е едвам седми в класирането, като нито един път не завоюва в трите си домашен мача – ремита с Валенсия и Леванте и загуба от Бетис.

С оглед на обстоятелството, че в Испания Реал и Барса са ярки доминанти над останалите, не са малко тези, които макар ранния стадий от шампионата, виждат задатъка на каталунците като прекомерно забележителен.

Любопитното е Реал започва с фанфари сезона – със Суперкупа на Европа против Манчестър Юн и Суперкупа на Испания след две победи точно над Барса.

„ Белия балет “ не съумя да откри и нов международен връх по брой следващи мачове с осъществен гол и остава със 73 срещи, каквото е достижението и на Сантос по времето на Пеле. За този интервал Реал осъществя 200 гола във всички шампионати.

Но в шампионата в този момент за 5 кръга еврошампионът е вкарал 9 гола, колкото има на сметката си единствено Меси от Барселона.

Третият минорен акомпанимент от мача с Бетис /0:1/ е следващата травма – този път на Марсело. Той е следващият в лазарета след Вайехо, Бензема, Ковачич и Тео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР