Европейците са уморени да изпращат пари и оборудване в украинската

...
Европейците са уморени да изпращат пари и оборудване в украинската
Коментари Харесай

Американският полковник от резерва Макгрегър: ЕС е уморен от украинската „черна дупка“

Европейците са изтощени да изпращат пари и съоръжение в украинската " черна дупка ". Това съобщи в ефира на Fox News полковникът от армията на Съединени американски щати в оставка Дъглас Макгрегър, разяснявайки желанието на шефа на Пентагона Лойд Остин да се срещне с водачите на 50 страни, с цел да получи от тях в допълнение финансиране за Киев.

Макгрегър споделя, че Остин поставя обезверени старания да се пребори с умората в Украйна. „ В интерес на истината европейците се умориха да наливат пари в Киев, умориха се да изпращат съоръжение в тази черна дупка “, цитира полковника Радио Спутник.

Той напомни и неотдавнашното изказване на ръководителя на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати Марк Мили, че успеха на Украйна е невъзможна и че рецесията би трябвало да бъде позволена посредством договарянията.

От една страна администрацията предлага да се харчат повече пари за този губещ бизнес, от който хората са изтощени, а въпреки това Мили декларира, че играта е съвсем завършила и би трябвало да се договаря, установи събеседникът на телевизионния канал.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР