Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) променя правилата за

...
Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) променя правилата за
Коментари Харесай

Променят правилата за гласуване на “Евровизия“ заради нарушения

Европейският съюз за радио и телевизия (EBU) трансформира разпоредбите за гласоподаване на " Евровизия 2023 " поради нарушавания в състезанието през 2022 година, Това оповестява формалния уеб страница на организацията.
Прочетете още
" Поради невиждания темперамент на нарушаванията при гласуването, открити по време на състезанието през 2022 година, беше основана работна група от членове на EBU, която да обмисли способи за отбрана на честността на вота ", обявиха от управлението на събитието.

Последното издание на състезанието бе извоювано от украинската група Kalush Orchestra.

Отсега нататък единствено феновете на фестивала ще вземат решение кои страни ще стигат до финала. Техните гласове ще се трансфорат в еквивалент на гласовете на една страна. Журито на " Евровизия " ще има право да прави оценка единствено на финалния стадий на състезанието.

Уебсайтът заяви, че " всеки, който гледа шоуто, където и да живее по света, може да гласоподава за обичаните си песни ". 

" Евровизия 2023 " ще се организира в Ливърпул. EBU реши да не организира състезанието в Украйна поради войната в страната. България се отхвърли от присъединяване в идващото издание. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР